Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY DzikiDzikie
Normal Tactiek 433 na sterydach
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 40.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kjeldsberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crenna rent richting de bal. Crenna probeert naar een medespeler te passen. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Doldo kopt de bal weg. Grecu probeert de bal met de borst te controleren. Kokotović verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - DzikiDzikie 0:1

11e minuut.
Chrapek passt de bal met de wreef. Struzik rent richting de bal. Struzik met een sublieme pass. Kapuvári geeft een hoge lob. Anioła springt en kopt de bal. Van Dijck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
García Sosa controleert de bal met de borst. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ROGANY - DzikiDzikie 1:1

15e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal zonder na te denken. Struzik probeert naar een medespeler te passen. Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Van Dijck bokst de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - DzikiDzikie 2:1

22e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal met de wreef. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Van Dijck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Biczak is nu in balbezit. Doldo verovert de bal door een tackle van achteren. Doldo met een sublieme pass. Castagnet rent richting de bal. Castagnet schiet op doel. Snopek bokst de bal weg.

34e minuut.
Szajter heeft problemen om de bal te vangen. Hunt geeft een hoge lob. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Van Dijck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - DzikiDzikie 3:1

38e minuut.
Willma geeft een lange en hoge pass. Castagnet met een sublieme pass. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović draait met de bal, schiet en ... Snopek bokst de bal weg.

44e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári met een sublieme pass. Góngora rent richting de bal. Anioła onderschept slim de pass. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola geeft een hoge lob. Struzik is nu in balbezit. Struzik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 44%, DzikiDzikie 56%.
KS ROGANY - DzikiDzikie 3:1

50e minuut.
Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - DzikiDzikie 4:1

57e minuut.
Crenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo is nu in balbezit. Doldo passt de bal in één keer door. Castagnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kapuvári probeert naar een medespeler te passen. Hunt rent richting de bal. Hunt geeft een lange en hoge pass. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Van Dijck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Doldo probeert de bal aan de voet te houden. Kapuvári kopt de bal weg. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Van Dijck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - DzikiDzikie 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 54%, DzikiDzikie 46%.
KS ROGANY - DzikiDzikie 5:1