Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie Ghost Division
testowanowa Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 35.5
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Daar is Delflaesse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wożniak geeft een hoge lob. Delflaesse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huot rent richting de bal. Huot draait met de bal, schiet en ... Nosal bokst de bal weg.

10e minuut.
Białożyt passt de bal zonder na te denken. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak probeert naar een medespeler te passen. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Możdżonek draait met de bal, schiet en ... Protazy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wożniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Możdżonek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Spaić geeft de bal voor. Inworp. Hemrich met de inworp. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Tapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Ghost Division 0:1

28e minuut.
Kobel geeft een hoge lob. Daar is Hemrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicul met een sublieme pass. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek draait met de bal, schiet en ... Nosal bokst de bal weg.

35e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Możdżonek springt en kopt de bal. Daar is Zelkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Taniukiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chyliński de bal onder controle te krijgen. Rusoń rent richting de bal. Rusoń draait met de bal, schiet en ... Tapar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Ghost Division 0:2

45e minuut.
Huot passt de bal zonder na te denken. Daar is Możdżonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiszka krijgt een gele kaart. Możdżonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Możdżonek neemt zijn aanloop. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 42%, Ghost Division 58%.
Nigdy Nie Zginie - Ghost Division 0:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wożniak met een snelle inworp. Moldoveanu rent richting de bal. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 45%, Ghost Division 55%.
Nigdy Nie Zginie - Ghost Division 0:2