Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice Kleinort
4213_wing Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 21.4
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Maynard met een sublieme pass. Klotz is nu in balbezit. Klotz geeft een lange en hoge pass. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 1:0

3e minuut.
Złotorowicz met een sublieme pass. Klotz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klotz speelt de bal door. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Powiecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 2:0

4e minuut.
Martyniak rent richting de bal. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz speelt de bal door. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg.

7e minuut.
Montañez kopt de bal weg. Maynard met een sublieme pass. Klungelig pakt Powiecko de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bigus met een harde bal richting middenveld. Maynard kopt de bal weg. Złotorowicz geeft de bal voor. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 3:0

10e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz met een sublieme pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klotz probeert naar een medespeler te passen. Montañez rent richting de bal. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 4:0

16e minuut.
Złotorowicz met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz passt de bal in één keer door. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Bigus bokst de bal weg.

17e minuut.
Złotorowicz met een sublieme pass. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel. Templak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 5:0

19e minuut.
Arghirescu met de inworp. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz geeft de bal voor. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen. Templak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 6:0

21e minuut.
Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Templak bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 7:0

29e minuut.
Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz speelt de bal door. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 8:0

31e minuut.
Klotz geeft een hoge lob. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko is nu in balbezit. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz schiet op doel. Bigus bokst de bal weg. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Złotorowicz kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maynard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maynard passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz speelt de bal door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz rent richting de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 9:0

36e minuut.
Ibisz onderschept slim de pass. Montañez is nu in balbezit. Szymczak begaat een overtreding. Szymczak krijgt een gele kaart. Montañez raakt geblesseerd tijdens het duel. Maynard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montañez springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Montañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powiecko is nu in balbezit. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 10:0

41e minuut.
Maynard onderschept slim de pass. Maynard geeft de bal voor. Montañez kopt de bal weg. Klotz rent richting de bal. Klotz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klotz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klotz speelt de bal door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Ibisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 11:0

44e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz speelt de bal door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 17%, Kleinort 83%.
KS Królikowice - Kleinort 11:0

47e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ibisz is nu in balbezit. Ibisz geeft een hoge lob. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 12:0

52e minuut.
Maynard probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz speelt de bal door. Montañez rent richting de bal. Montañez draait met de bal, schiet en ... Templak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klotz zal de hoekschop nemen. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 13:0

54e minuut.
Mechev geeft een hoge lob. Klotz is nu in balbezit. Klotz passt de bal met de wreef. Daar is Montañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bigus met een sublieme pass. Maynard kopt de bal weg. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Powiecko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz onderschept slim de pass. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Bigus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 14:0

63e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz is nu in balbezit. Arghirescu geeft de bal voor. Montañez is nu in balbezit. Montañez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Buciński is nu in balbezit. Maynard verovert de bal door een tackle van achteren. Maynard speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 15:0

67e minuut.
Daar is Kapturek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft de bal voor. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Bigus met een harde bal richting middenveld. Arghirescu kopt de bal weg. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Złotorowicz speelt de bal door. Powiecko onderschept slim de pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 16:0

74e minuut.
Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz passt de bal in één keer door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 17:0

81e minuut.
Montañez rent richting de bal. Montañez passt de bal met de wreef. Złotorowicz is nu in balbezit. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg.

82e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Kapturek speelt de bal door. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Templak trapt de bal weg van het doel. Maynard geeft een lange en hoge pass. Templak is nu in balbezit. Montañez onderschept slim de pass. Montañez draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Złotorowicz neemt de hoekschop. Powiecko is nu in balbezit. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Złotorowicz passt de bal met de wreef. Maynard probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 18:0

86e minuut.
Templak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu met de inworp. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 19:0

88e minuut.
Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Kleinort 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 11%, Kleinort 89%.
KS Królikowice - Kleinort 20:0