Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ROGANY Sporting Kraków
Normal Tactiek A
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Niculae kopt de bal weg. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński probeert naar een medespeler te passen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Sporting Kraków 0:1

21e minuut.
Abraham speelt de bal door. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński passt de bal zonder na te denken. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fiadeiro passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła draait met de bal, schiet en ... Renne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ROGANY - Sporting Kraków 1:1

31e minuut.
Seijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński speelt de bal door. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Snopek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fiadeiro met een sublieme pass. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Daar is Kosnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Sporting Kraków 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 47%, Sporting Kraków 53%.
KS ROGANY - Sporting Kraków 2:1

51e minuut.
Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft een hoge lob. Ricksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła onderschept slim de pass. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ROGANY - Sporting Kraków 3:1

59e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki passt de bal met de wreef. Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Anioła met een sublieme pass. Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiadeiro geeft een hoge lob. Struzik krijgt zijn hoofd ertegen. Anioła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Anioła controleert de bal met de borst. Kapuvári rent richting de bal. Ricksen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapuvári is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kapuvári neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ROGANY 43%, Sporting Kraków 57%.
KS ROGANY - Sporting Kraków 3:1