Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DzikiDzikie ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
433 na sterydach Tactiek 532
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 50
goed Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Vallejo speelt de bal door. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło speelt de bal door. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski draait met de bal, schiet en ... Van Dijck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Crenna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Oscariosti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Matto rent richting de bal. Serretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serretti speelt de bal door. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Van Dijck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wierzbowski is nu in balbezit. Serretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serretti met een sublieme pass. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

30e minuut.
Szajter verovert de bal door een tackle van achteren. Szajter speelt de bal door. Oscariosti geeft een hoge lob. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło geeft een hoge lob. Van Dijck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matto rent richting de bal. Matto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DzikiDzikie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

32e minuut.
Oscariosti verovert de bal door een tackle van achteren. Oscariosti controleert de bal met de borst. Oscariosti passt de bal zonder na te denken. Wierzbowski is nu in balbezit. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doldo rent richting de bal. Doldo passt de bal met de wreef. Kokotović rent richting de bal. Kokotović schiet op doel. Andorinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Dijck met een harde bal richting middenveld. Doldo kopt de bal weg. Matto heeft problemen om de bal te vangen. Matto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 62%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 38%.
DzikiDzikie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

48e minuut.
Serretti speelt de bal door. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Van Dijck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Crenna speelt de bal door. Szajter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oscariosti. Oscariosti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło geeft een lange en hoge pass. Matto kopt de bal weg. Raffay is nu in balbezit. Raffay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szajter is nu in balbezit. Szajter passt de bal met de wreef. Imhoff speelt de bal door. Raffay rent richting de bal. Raffay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DzikiDzikie 59%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 41%.
DzikiDzikie - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2