Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice Ghost Division
433_wing Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Montañez passt de bal met de wreef. Boguś rent richting de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zelkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 1:0

3e minuut.
Gentil is nu in balbezit. Gentil geeft een lange en hoge pass. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel. Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 2:0

7e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit. Montañez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghirescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 3:0

8e minuut.
Gentil probeert naar een medespeler te passen. Maynard is nu in balbezit. Maynard passt de bal met de wreef. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Boguś speelt de bal door. Zelkowski met een sublieme pass. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 4:0

11e minuut.
Doeltrap. Nosal trapt de bal weg. Maynard kopt de bal weg. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Osmanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 5:0

21e minuut.
Gentil passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zelkowski rent richting de bal. Zelkowski geeft een lange en hoge pass. Maynard speelt de bal door. Boguś rent richting de bal. Boguś haalt uit met een fantastische trap. Nosal bokst de bal weg.

26e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 6:0

29e minuut.
Boguś passt de bal zonder na te denken. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 7:0

33e minuut.
Maynard verovert de bal door een tackle van achteren. Maynard passt de bal zonder na te denken. Montañez is nu in balbezit. Montañez draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Osmanlı geeft een hoge lob. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Osmanlı speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 8:0

44e minuut.
Gentil onderschept slim de pass. Gentil geeft een hoge lob. Daar is Zelkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 27%, Ghost Division 73%.
KS Królikowice - Ghost Division 8:0

47e minuut.
Hemrich passt de bal in één keer door. Kiszka rent richting de bal. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Daar is Maynard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maynard met een sublieme pass. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 9:0

59e minuut.
Inworp. Osmanlı met een snelle inworp. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś onderschept slim de pass. Boguś geeft een hoge lob. Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Maynard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montañez de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 10:0

63e minuut.
Zelkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibisz met een snelle inworp. Boguś rent richting de bal. Boguś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boguś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montañez probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 11:0

72e minuut.
Boguś speelt de bal door. Potoku rent richting de bal. Potoku passt de bal zonder na te denken. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gentil onderschept slim de pass. Gentil geeft een lange en hoge pass. Montañez probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 12:0

83e minuut.
Boguś probeert naar een medespeler te passen. Potoku speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 13:0

85e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez is nu in balbezit. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nosal probeert naar een medespeler te passen. Baruffini kopt de bal weg. Boguś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Maynard is nu in balbezit. Maynard passt de bal met de wreef. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Montañez geeft een hoge lob. Zelkowski probeert de bal met de borst te controleren. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - Ghost Division 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 33%, Ghost Division 67%.
KS Królikowice - Ghost Division 14:0