Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Division KS Królikowice
Normal Tactiek 4213_wing
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 60.1
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Montañez is nu in balbezit. Złotorowicz speelt de bal door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Nosal bokst de bal weg.

3e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Montañez rent richting de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:1

7e minuut.
Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Montañez rent richting de bal. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arghirescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mechev speelt de bal door. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ... Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:2

15e minuut.
Kiszka geeft de bal voor. Mechev kopt de bal weg. Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz geeft een hoge lob. Montañez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Arghirescu schiet op doel. Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:3

20e minuut.
Daar is Batić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maynard rent richting de bal. Maynard passt de bal zonder na te denken. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Złotorowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:4

25e minuut.
Kiszka geeft een hoge lob. Maynard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maynard passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:5

27e minuut.
Daar is Złotorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Montañez springt en kopt de bal. Nosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Paal! Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:6

32e minuut.
Daar is Batić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Maynard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maynard geeft een lange en hoge pass. Montañez is nu in balbezit. Montañez schiet op doel. Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:7

37e minuut.
Ibisz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Protazy de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:8

39e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Protazy de bal onder controle te krijgen. Nosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:9

42e minuut.
Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 65%, KS Królikowice 35%.
Ghost Division - KS Królikowice 0:9

48e minuut.
Potoku probeert naar een medespeler te passen. Zelkowski rent richting de bal. Montañez verovert de bal door een tackle van achteren. Montañez haalt uit met een fantastische trap. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:10

50e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Zelkowski rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Montañez rent richting de bal. Montañez passt de bal zonder na te denken. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:11

64e minuut.
Delflaesse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batić is nu in balbezit. Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku geeft een hoge lob. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:12

71e minuut.
Baruffini verovert de bal door een tackle van achteren. Baruffini passt de bal met de wreef. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:13

76e minuut.
Delflaesse is nu in balbezit. Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku met een sublieme pass. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez schiet op doel. Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Maynard is nu in balbezit. Maynard geeft de bal voor. Protazy heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Nosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Maynard geeft een hoge lob. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz geeft een hoge lob. Montañez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Division - KS Królikowice 0:14

86e minuut.
Kiszka geeft een lange en hoge pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszka is nu in balbezit. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Nosal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Division 79%, KS Królikowice 21%.
Ghost Division - KS Królikowice 0:14