Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigdy Nie Zginie Kleinort
testowanowa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 22.3
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Huot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaniewski. Huot raakt geblesseerd tijdens het duel. Białożyt met een snel genomen vrije trap. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek schiet op doel. Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Możdżonek geeft een hoge lob. Powiecko probeert de bal aan de voet te houden. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul onderschept slim de pass. Wicul geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Spaić rent richting de bal. Spaić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Powiecko de bal. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek draait met de bal, schiet en ... Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek schiet op doel. Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Kleinort 1:0

7e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Kapturek heeft problemen om de bal te vangen. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Spaić geeft een hoge lob. Kotkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Chyliński rent richting de bal. Kotkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wożniak onderschept slim de pass. Wożniak speelt de bal door. Daar is Możdżonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Możdżonek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huot onderschept slim de pass. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wożniak rent richting de bal. Kaniewski onderschept slim de pass. Kaniewski probeert naar een medespeler te passen. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szymczak rent richting de bal. Szymczak passt de bal zonder na te denken. Powiecko is nu in balbezit. Możdżonek verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Wicul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białożyt met een sublieme pass. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Szymczak de bal. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak passt de bal in één keer door. Huot is nu in balbezit. Huot draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wicul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaniewski rent richting de bal. Białożyt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białożyt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 41%, Kleinort 59%.
Nigdy Nie Zginie - Kleinort 1:0

46e minuut.
Wożniak passt de bal met de wreef. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal in één keer door. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Wożniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huot kan de bal niet met de borst controleren. Templak is nu in balbezit. Huot onderschept slim de pass. Huot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaniewski is nu in balbezit. Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt passt de bal in één keer door. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek geeft de bal voor. Bigus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigdy Nie Zginie - Kleinort 2:0

55e minuut.
Powiecko onderschept slim de pass. Powiecko geeft de bal voor. Wożniak met een sublieme pass. Huot heeft problemen om de bal te vangen. Huot draait met de bal, schiet en ... Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Możdżonek rent richting de bal. Paal! Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek schiet op doel. Paal! Wożniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Buciński de bal. Wożniak is nu in balbezit. Wożniak geeft een hoge lob. Możdżonek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kapturek kopt de bal weg. Klungelig pakt Możdżonek de bal. Możdżonek passt de bal zonder na te denken. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Biskupski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wożniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wożniak met een snelle inworp. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Kapturek rent richting de bal. Kapturek geeft de bal voor. Wożniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigdy Nie Zginie 26%, Kleinort 74%.
Nigdy Nie Zginie - Kleinort 2:0