Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wik2006 Dziabągi
Normal Tactiek I2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech onderschept slim de pass. Piech probeert naar een medespeler te passen. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Wirtek passt de bal zonder na te denken. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak geeft een hoge lob. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:1

7e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krawczyński. Piech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piech met een snel genomen vrije trap. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:2

12e minuut.
Bartniak passt de bal met de wreef. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal met de wreef. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bartniak rent richting de bal. Ocypa rent richting de bal. Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak geeft een hoge lob. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rożek controleert de bal met de borst. Uusilehto is nu in balbezit. Rożek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uusilehto raakt geblesseerd tijdens het duel. Mukolski neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Tokarz geeft de bal voor. Ryszka is nu in balbezit. Walusiak begaat een overtreding. Ryszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal in één keer door. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piech neemt de hoekschop. Pieńkoś heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:3

26e minuut.
Uusilehto onderschept slim de pass. Uusilehto probeert naar een medespeler te passen. Kresa probeert naar een medespeler te passen. Mukolski rent richting de bal. Mukolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:4

27e minuut.
Mukolski passt de bal met de wreef. Uusilehto rent richting de bal. Rożek rent richting de bal. Uusilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mukolski onderschept slim de pass. Mukolski met een sublieme pass. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:5

31e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Uusilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak met een sublieme pass. Mukolski rent richting de bal. Mukolski schiet op doel. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Piech met de inworp. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov geeft de bal voor. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:6

35e minuut.
Uusilehto rent richting de bal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech passt de bal zonder na te denken. Mukolski rent richting de bal. Mukolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ziel is nu in balbezit. Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak met een sublieme pass. Mukolski controleert de bal met de borst. Mukolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Drąg met een harde bal richting middenveld. Corvers rent richting de bal. Corvers speelt de bal door. Mukolski heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 82%, Dziabągi 18%.
fc wik2006 - Dziabągi 0:7

50e minuut.
Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz geeft een lange en hoge pass. Uusilehto rent richting de bal. Uusilehto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mukolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kresa krijgt een gele kaart. Mukolski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walusiak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mukolski de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg.

59e minuut.
Dadaşov geeft de bal voor. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto passt de bal met de wreef. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:8

60e minuut.
Uusilehto onderschept slim de pass. Uusilehto probeert naar een medespeler te passen. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:9

62e minuut.
Ziel passt de bal zonder na te denken. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal in één keer door. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak speelt de bal door. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tokarz de bal onder controle te krijgen. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rożek kopt de bal weg. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft een hoge lob. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:10

74e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Corvers onderschept slim de pass. Corvers speelt de bal door. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:11

75e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa passt de bal met de wreef. Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusilehto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Bartniak met een sublieme pass. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:12

79e minuut.
Piech heeft problemen om de bal te vangen. Piech geeft een hoge lob. Uusilehto rent richting de bal. Uusilehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:13

81e minuut.
Uusilehto met een snelle inworp. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal met de wreef. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:14

84e minuut.
Uusilehto haalt uit met een fantastische trap. Tokarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uusilehto krijgt zijn hoofd ertegen. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dadaşov geeft de bal voor. Pieńkoś probeert de bal aan de voet te houden. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:15

88e minuut.
Corvers passt de bal in één keer door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal in één keer door. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Walusiak geeft de bal voor. Uusilehto heeft problemen om de bal te vangen. Uusilehto schiet op doel. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Dziabągi 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 80%, Dziabągi 20%.
fc wik2006 - Dziabągi 0:16