Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress The Coners Karmańskie
352 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 37.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zygmuntowicz met de inworp. Szymanek is nu in balbezit. Szymanek passt de bal zonder na te denken. Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Witos verovert de bal door een tackle van achteren. Witos met een sublieme pass. Lacić rent richting de bal. Lacić geeft de bal voor. Espínola Neto springt en kopt de bal. Dośpiał bokst de bal weg.

20e minuut.
Carciofalo heeft problemen om de bal te vangen. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada passt de bal met de wreef. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lacić kopt de bal weg. Klungelig pakt Espínola Neto de bal. Espínola Neto passt de bal in één keer door. Witos is nu in balbezit. Witos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sjøli geeft een lange en hoge pass. Carámbula geeft de bal voor. Klungelig pakt Spada de bal. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Van Gestel onderschept slim de pass. Van Gestel geeft een hoge lob. Porzucek met een sublieme pass. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 56%, The Coners Karmańskie 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gegenpress - The Coners Karmańskie 0:0

47e minuut.
Inworp. Sjøli met een snelle inworp. Van Gestel met een sublieme pass. Spada is nu in balbezit. Spada haalt uit met een fantastische trap. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Carciofalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCaw is nu in balbezit. MacCaw geeft een hoge lob. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 37%, The Coners Karmańskie 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gegenpress - The Coners Karmańskie 0:0