Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mała Bania Chełmiec Wałbrzych
max Tactiek dzikowiec
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bogado de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:1

6e minuut.
Modini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado onderschept slim de pass. Bogado probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Cimbru bokst de bal weg.

9e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Modini onderschept slim de pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Obeadă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocciaro. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. Karabekir met een snel genomen vrije trap. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeadă de bal. Mocciaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:2

26e minuut.
Rynkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkowski met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:3

32e minuut.
Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:4

33e minuut.
Warwarczyn passt de bal met de wreef. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă met een sublieme pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fahrni rent richting de bal. Rynkowski onderschept slim de pass. Rynkowski geeft een hoge lob. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:5

37e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Bogado met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:6

41e minuut.
Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn probeert naar een medespeler te passen. Podengo is nu in balbezit. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir geeft een hoge lob. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 78%, Chełmiec Wałbrzych 22%.
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:6

47e minuut.
Rynkowski met een snelle inworp. Fahrni rent richting de bal. Săndulescu onderschept slim de pass. Săndulescu geeft een hoge lob. Obeadă springt en kopt de bal. Cimbru bokst de bal weg.

49e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Podengo de bal. Bogado rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bogado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Karabekir probeert naar een medespeler te passen. Modini is nu in balbezit. Bogado onderschept slim de pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:7

62e minuut.
Beclea met een sublieme pass. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu passt de bal in één keer door. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă schiet op doel. Cimbru bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bogado rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Bogado rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski schiet op doel. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:8

74e minuut.
Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu passt de bal zonder na te denken. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Diler heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modini. Modini krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 76%, Chełmiec Wałbrzych 24%.
Mała Bania - Chełmiec Wałbrzych 0:8