Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati AC Emilo
aa Tactiek 5-3-2 Emilo
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
45.8 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu passt de bal in één keer door. Kołakowski geeft de bal voor. Bongioanni springt en kopt de bal. Punzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Klungelig pakt Macek de bal. Macek met een sublieme pass. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - AC Emilo 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Javůrek de bal. Szarvas verovert de bal door een tackle van achteren. Denko begaat een overtreding. Szarvas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doboş wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mati i Bati - AC Emilo 1:1

28e minuut.
Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Javůrek. Szarvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Doboş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Paal! Szarvas rent richting de bal. Szarvas schiet op doel. Marina bokst de bal weg. Denko kopt de bal weg. Şapoval geeft een hoge lob. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trzopek kopt de bal weg. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Marina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 42%, AC Emilo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mati i Bati - AC Emilo 1:1

51e minuut.
Złotopolski speelt de bal door. Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Esiava passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Marina bokst de bal weg.

58e minuut.
Şapoval heeft problemen om de bal te vangen. Şapoval kopt de bal weg. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Marina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - AC Emilo 1:2

71e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mergiu de bal. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Punzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Trzopek geeft de bal voor. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres schiet op doel. Marina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Roczniak de bal. Szarvas rent richting de bal. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - AC Emilo 1:3

83e minuut.
Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Javůrek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Buitenspel voor Caniato. Goede buitenspelval van de verdediging. Tkaczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 52%, AC Emilo 48%.
Mati i Bati - AC Emilo 1:3