Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Emilo Mati i Bati
5-3-2 Emilo Tactiek aa
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen good


11e minuut.
Złotopolski met een sublieme pass. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava met een sublieme pass. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szarvas is nu in balbezit. Roczniak is nu in balbezit. Szarvas onderschept slim de pass. Szarvas schiet op doel. Marina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Mati i Bati 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Caniato de bal. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caniato. Caniato krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres haalt uit met een fantastische trap. Marina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 46%, Mati i Bati 54%.
AC Emilo - Mati i Bati 1:0

54e minuut.
Mergiu met een sublieme pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski geeft een hoge lob. Macek is nu in balbezit. Macek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mergiu passt de bal in één keer door. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macek de bal. Macek geeft de bal voor. Rolfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Doboş probeert naar een medespeler te passen. Şapoval rent richting de bal. Şapoval passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Şapoval rent richting de bal. Şapoval passt de bal met de wreef. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Pozowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mergiu kopt de bal weg. Korva is nu in balbezit. Caniato maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Caniato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Caniato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 56%, Mati i Bati 44%.
AC Emilo - Mati i Bati 1:0