Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress Dziabągi
352 Tactiek I2
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 47
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Corvers speelt de bal door. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Mukolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 0:1

5e minuut.
Xuân Nam is nu in balbezit. Piech onderschept slim de pass. Piech passt de bal met de wreef. Uusilehto rent richting de bal. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Mukolski onderschept slim de pass. Kęcki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mukolski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mukolski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 0:2

10e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapušković passt de bal in één keer door. Carámbula rent richting de bal. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piech met een sublieme pass. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel onderschept slim de pass. Van Gestel geeft de bal voor. Połubiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:2

19e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov geeft een hoge lob. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusilehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Carámbula passt de bal zonder na te denken. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak passt de bal zonder na te denken. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:3

27e minuut.
Carámbula passt de bal zonder na te denken. Corvers rent richting de bal. Corvers geeft de bal voor. Klungelig pakt Mukolski de bal. Mukolski schiet op doel. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Corvers onderschept slim de pass. Corvers speelt de bal door. Walusiak speelt de bal door. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Piech de bal. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Uusilehto rent richting de bal. Uusilehto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 59%, Dziabągi 41%.
FC Gegenpress - Dziabągi 1:4

46e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een hoge lob. Walusiak kopt de bal weg. Daar is Uusilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusilehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mukolski is nu in balbezit. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski rent richting de bal. Mukolski schiet op doel. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:5

54e minuut.
Daar is Bartniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartniak geeft een hoge lob. Soldini heeft problemen om de bal te vangen. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak met een sublieme pass. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski schiet op doel. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:6

65e minuut.
Inworp. Bartniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piech geeft de bal voor. Daar is Uusilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusilehto draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Corvers kopt de bal weg. Mukolski rent richting de bal. Mukolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Xuân Nam de bal. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech passt de bal in één keer door. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:7

75e minuut.
Soldini rent richting de bal. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Soldini ... Strafschop! Uusilehto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Uusilehto kan niet meer verder spelen. Lo-Hyu komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mukolski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Dziabągi 1:8

79e minuut.
Klungelig pakt Soldini de bal. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu passt de bal in één keer door. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Soldini kopt de bal weg. Boněčka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walusiak. Walusiak krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Carámbula passt de bal zonder na te denken. Połubiński is nu in balbezit. Dadaşov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dadaşov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 62%, Dziabągi 38%.
FC Gegenpress - Dziabągi 1:8