Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziabągi FC Gegenpress
I2 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
35 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 37.3
incredible Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Walusiak is nu in balbezit. Walusiak geeft een hoge lob. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 1:0

4e minuut.
Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piech zal de hoekschop nemen. Żmijewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dadaşov kopt de bal weg. Clere rent richting de bal. Clere probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 2:0

9e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo geeft een hoge lob. Żmijewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 3:0

11e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski met een sublieme pass. Daar is Kupisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 4:0

19e minuut.
Boněčka speelt de bal door. Kupisz met een sublieme pass. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clere. Boněčka raakt geblesseerd tijdens het duel. Boněčka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz bokst de bal weg.

26e minuut.
Van Gestel speelt de bal door. Tapušković is nu in balbezit. Tapušković met een sublieme pass. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boněčka controleert de bal met de borst. Clere onderschept slim de pass. Clere passt de bal zonder na te denken. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szmulewicz trapt de bal weg van het doel. Clere kopt de bal weg. Żmijewski speelt de bal door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Piech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 5:0

38e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka onderschept slim de pass. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dadaşov probeert de bal aan de voet te houden. Clere rent richting de bal. Clere met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 6:0

41e minuut.
Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor. Daar is Kęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka geeft een lange en hoge pass. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada rent richting de bal. Spada schiet op doel. Szmulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 34%, FC Gegenpress 66%.
Dziabągi - FC Gegenpress 6:0

50e minuut.
Walusiak passt de bal zonder na te denken. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Kupisz speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 7:0

56e minuut.
Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz geeft de bal voor. Żmijewski kopt de bal weg. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 8:0

63e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft een hoge lob. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szmulewicz trapt de bal weg van het doel. Clere kopt de bal weg. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Clere heeft problemen om de bal te vangen. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak geeft een hoge lob. Żmijewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 9:0

70e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech passt de bal zonder na te denken. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Xuân Nam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacCaw komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soldini de bal. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov geeft de bal voor. Żmijewski kopt de bal weg. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Inworp. Piech met een snelle inworp. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piech neemt de hoekschop. Żmijewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zygmuntowicz met een sublieme pass. Piech met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 10:0

79e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak met een sublieme pass. Kupisz met een sublieme pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kęcki de bal. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Dośpiał bokst de bal weg.

82e minuut.
Piech kopt de bal weg. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski met een sublieme pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Spada passt de bal in één keer door. Clere met een sublieme pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - FC Gegenpress 11:0

88e minuut.
Piech probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 41%, FC Gegenpress 59%.
Dziabągi - FC Gegenpress 11:0