Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wik2006 The Coners Karmańskie
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 37.7
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymanek met de inworp. Yokolmaz heeft problemen om de bal te vangen. Yokolmaz geeft een hoge lob. Witos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:1

12e minuut.
Lacić is nu in balbezit. Lacić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kresa de bal. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto schiet op doel. De bal raakt de paal. Drąg bokst de bal weg. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tokarz de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Yokolmaz onderschept slim de pass. Ziel speelt de bal door. Habanec rent richting de bal. Habanec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drąg niet meer kan verder spelen. Ławreszuk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Porzucek geeft een hoge lob. Krawczyński geeft de bal voor. Śliwka kopt de bal weg. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Witos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witos passt de bal zonder na te denken. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto haalt uit met een fantastische trap. Ławreszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Habanec geeft een hoge lob. Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto haalt uit met een fantastische trap. Ławreszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 70%, The Coners Karmańskie 30%.
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:2

57e minuut.
Habanec speelt de bal door. Yokolmaz is nu in balbezit. Yokolmaz passt de bal zonder na te denken. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:3

72e minuut.
Pieńkoś controleert de bal met de borst. Yokolmaz is nu in balbezit. Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yokolmaz is nu in balbezit. Yokolmaz passt de bal zonder na te denken. Witos is nu in balbezit. Witos schiet op doel. Ławreszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:4

80e minuut.
Daar is Pieńkoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokolmaz speelt de bal door. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ... Ławreszuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ławreszuk met een sublieme pass. Lacić kopt de bal weg. Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Witos is nu in balbezit. Witos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carciofalo kopt de bal weg. Espínola Neto rent richting de bal. Yokolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos is nu in balbezit. Witos draait met de bal, schiet en ... Ławreszuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:5

87e minuut.
Habanec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yokolmaz kan de bal niet met de borst controleren. Carciofalo met een sublieme pass. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto haalt uit met een fantastische trap. Ławreszuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 79%, The Coners Karmańskie 21%.
fc wik2006 - The Coners Karmańskie 0:6