Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Emilo Chełmiec Wałbrzych
5-3-2 Emilo Tactiek dzikowiec
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


17e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Doboş passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Obeadă de bal. Król verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Złotopolski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 61%, Chełmiec Wałbrzych 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Emilo - Chełmiec Wałbrzych 0:0

47e minuut.
Karabekir geeft de bal voor. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Rolfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Chełmiec Wałbrzych 0:1

50e minuut.
Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval geeft een lange en hoge pass. Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szarvas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Złotopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Złotopolski geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rodionov de bal. Torres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Emilo - Chełmiec Wałbrzych 1:1

61e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Şapoval is nu in balbezit. Inworp. Şapoval met de inworp. Doboş geeft een lange en hoge pass. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Bogado onderschept slim de pass. Obeadă is nu in balbezit. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Torres rent richting de bal. Rodionov is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... Cazangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 55%, Chełmiec Wałbrzych 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Emilo - Chełmiec Wałbrzych 1:1