Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych AC Emilo
dzikowiec Tactiek 5-3-2 Emilo
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 51.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Stępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă onderschept slim de pass. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado schiet op doel. Rolfsson bokst de bal weg.

8e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... Rolfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 1:0

15e minuut.
Alich verovert de bal door een tackle van achteren. Alich geeft een lange en hoge pass. Stępiński controleert de bal met de borst. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel. Rolfsson bokst de bal weg.

38e minuut.
Esiava passt de bal met de wreef. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft de bal voor. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Cazangiu bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şapoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esiava geeft een lange en hoge pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 36%, AC Emilo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 1:1

50e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Rolfsson bokst de bal weg.

60e minuut.
Rynkowski onderschept slim de pass. Rynkowski passt de bal met de wreef. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 2:1

71e minuut.
Klungelig pakt Bareja de bal. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Cazangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 2:2

74e minuut.
Rynkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş rent richting de bal. Doboş passt de bal in één keer door. Săndulescu heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doboş kan de bal niet met de borst controleren. Doboş geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 2:3

80e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal in één keer door. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir geeft een hoge lob. Bogado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Karabekir passt de bal in één keer door. Bogado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stępiński. Bogado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 41%, AC Emilo 59%.
Chełmiec Wałbrzych - AC Emilo 2:3