Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mała Bania Mati i Bati
max Tactiek aa
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten excellent
average Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Kołakowski controleert de bal met de borst. Kołakowski geeft een hoge lob. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek onderschept slim de pass. Met opzet legt Mergiu zijn tegenspeler op de grond. Gędłek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gędłek kan niet meer verder spelen. Bierut komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Modini probeert naar een medespeler te passen. Angulo met een sublieme pass. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski geeft een lange en hoge pass. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Mocciaro verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Henderson rent richting de bal. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Macek rent richting de bal. Macek geeft de bal voor. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kołakowski geeft een hoge lob. Macek probeert naar een medespeler te passen. Mergiu met een sublieme pass. Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongioanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 68%, Mati i Bati 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mała Bania - Mati i Bati 0:0

51e minuut.
Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári rent richting de bal. Marosvári geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beclea de bal onder controle te krijgen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Mati i Bati 0:1

57e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato rent richting de bal. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Mati i Bati 0:2

65e minuut.
Fahrni met een snelle inworp. Henderson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Boiangiu ... Strafschop! Henderson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uimanen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Mati i Bati 1:2

82e minuut.
Bongioanni heeft problemen om de bal te vangen. Modini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołakowski neemt de hoekschop. Macek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Marosvári passt de bal met de wreef. Caniato is nu in balbezit. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato verovert de bal door een tackle van achteren. Caniato schiet op doel. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Mati i Bati 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 59%, Mati i Bati 41%.
Mała Bania - Mati i Bati 1:3