Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati Mała Bania
aa Tactiek max
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 31.7
zeer goed Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu passt de bal met de wreef. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Diler probeert de bal aan de voet te houden. Macek rent richting de bal. Macek geeft een lange en hoge pass. Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Mała Bania 1:0

14e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caniato de bal. Caniato schiet op doel. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Mała Bania 2:0

21e minuut.
Denko geeft een lange en hoge pass. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Beclea is nu in balbezit. Caniato onderschept slim de pass. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek rent richting de bal. Macek passt de bal met de wreef. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macek neemt de hoekschop. Kołakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cimbru trapt de bal weg van het doel. Boiangiu kopt de bal weg. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 30%, Mała Bania 70%.
Mati i Bati - Mała Bania 2:0

50e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato onderschept slim de pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu passt de bal met de wreef. Macek met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fahrni met een sublieme pass. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caniato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boiangiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ślęczka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Mała Bania 3:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu geeft een hoge lob. Caniato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fahrni met een sublieme pass. Uimanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denko. Uimanen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Uimanen kan niet meer verder spelen. Denko met een sublieme pass. Wyleżych komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Angulo geeft een hoge lob. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato rent richting de bal. Caniato schiet op doel. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Mała Bania 4:0

87e minuut.
Mergiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Javůrek komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Caniato speelt de bal door. Klungelig pakt Kołakowski de bal. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Dueñas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Mała Bania 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 42%, Mała Bania 58%.
Mati i Bati - Mała Bania 5:0