Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wik2006 FC Gegenpress
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.2
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś probeert naar een medespeler te passen. Xuân Nam speelt de bal door. Spada rent richting de bal. Spada passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kresa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Gestel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Połubiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Van Gestel is nu in balbezit. Van Gestel passt de bal zonder na te denken. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:1

6e minuut.
Tapušković met een sublieme pass. Daar is Spada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkoś probeert naar een medespeler te passen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:2

20e minuut.
Daar is Xuân Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Nam met een sublieme pass. Van Gestel rent richting de bal. Van Gestel geeft de bal voor. Połubiński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Spada de bal. Pieńkoś is nu in balbezit. Spada rent richting de bal. Spada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Potoczak passt de bal met de wreef. Tapušković is nu in balbezit. Tapušković passt de bal met de wreef. Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kresa geeft een hoge lob. Inworp. Carámbula met een snelle inworp. Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spada is nu in balbezit. Spada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Spada passt de bal zonder na te denken. Daar is Potoczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:3

40e minuut.
Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa is nu in balbezit. Spada onderschept slim de pass. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spada is nu in balbezit. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada onderschept slim de pass. Spada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 81%, FC Gegenpress 19%.
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:4

55e minuut.
Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Nam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xuân Nam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spada kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tapušković verovert de bal door een tackle van achteren. Tapušković geeft een hoge lob. Potoczak heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:5

83e minuut.
Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Van Gestel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rożek de bal onder controle te krijgen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Xuân Nam speelt de bal door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Połubiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Połubiński kan niet meer verder spelen. Krawczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piekarek komt het veld opgelopen. MacCaw komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 79%, FC Gegenpress 21%.
fc wik2006 - FC Gegenpress 0:5