Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress fc wik2006
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Ocypa maakt een afschuwelijke overtreding. Boněčka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boněčka wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Tokarz de bal onder controle te krijgen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 1:0

7e minuut.
Boněčka onderschept slim de pass. Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 2:0

8e minuut.
Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Poczta is nu in balbezit. Boněčka maakt een afschuwelijke overtreding. Boněčka krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ocypa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boněčka. Ocypa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poczta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pieńkoś geeft de bal voor. Boněčka kopt de bal weg. Spada is nu in balbezit. Spada haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 3:0

17e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tapušković rent richting de bal. Tapušković speelt de bal door. Spada is nu in balbezit. Spada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 4:0

18e minuut.
Poczta speelt de bal door. Klungelig pakt Ocypa de bal. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boněčka onderschept slim de pass. Ocypa rent richting de bal. Ocypa probeert naar een medespeler te passen. Poczta rent richting de bal. Poczta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Spada kopt de bal weg. Połubiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 5:0

41e minuut.
Spada is nu in balbezit. Spada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 6:0

43e minuut.
Ziel met een sublieme pass. Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Spada is nu in balbezit. Spada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 33%, fc wik2006 67%.
FC Gegenpress - fc wik2006 7:0

52e minuut.
Spada heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkoś is nu in balbezit. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Ziel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 8:0

54e minuut.
Soldini geeft een lange en hoge pass. Spada is nu in balbezit. Połubiński is nu in balbezit. Spada is nu in balbezit. Spada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Xuân Nam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Gestel de bal. Van Gestel probeert naar een medespeler te passen. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada schiet op doel. Paal! Połubiński is nu in balbezit. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 9:0

66e minuut.
Carámbula geeft de bal voor. Klungelig pakt Kresa de bal. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ... Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Spada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 10:0

67e minuut.
Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carámbula is nu in balbezit. Carámbula geeft een lange en hoge pass. Kresa geeft de bal voor. Zygmuntowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Xuân Nam kopt de bal weg. Rożek controleert de bal met de borst. Spada onderschept slim de pass. Spada schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Soldini verovert de bal door een tackle van achteren. Soldini met een sublieme pass. Krawczyński is nu in balbezit. Połubiński is nu in balbezit. Carámbula geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spada rent richting de bal. Spada haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Tokarz heeft problemen om de bal te vangen. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 11:0

83e minuut.
Daar is Spada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Nam rent richting de bal. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel geeft een lange en hoge pass. Drąg bokst de bal weg.

85e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Boněčka passt de bal met de wreef. Van Gestel met een sublieme pass. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 12:0

86e minuut.
Boněčka met een sublieme pass. Carámbula rent richting de bal. Carámbula geeft een lange en hoge pass. Spada rent richting de bal. Spada haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - fc wik2006 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 23%, fc wik2006 77%.
FC Gegenpress - fc wik2006 13:0