Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziabągi The Coners Karmańskie
I2 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 36.1
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lacić passt de bal zonder na te denken. Bartniak is nu in balbezit. Bartniak passt de bal in één keer door. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 1:0

7e minuut.
Dadaşov passt de bal met de wreef. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech met een sublieme pass. Mukolski rent richting de bal. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Koszela is nu in balbezit. Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak geeft een hoge lob. Mukolski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Piech rent richting de bal. Piech probeert naar een medespeler te passen. Clere is nu in balbezit. Lo-Hyu is nu in balbezit. Lo-Hyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 2:0

21e minuut.
Szojda kopt de bal weg. Piech rent richting de bal. Piech geeft een hoge lob. Lo-Hyu is nu in balbezit. Lo-Hyu draait met de bal, schiet en ... Godoy bokst de bal weg.

22e minuut.
Lacić is nu in balbezit. Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Mukolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carciofalo probeert naar een medespeler te passen. Clere is nu in balbezit. Clere passt de bal in één keer door. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Porzucek heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Hyu rent richting de bal. Porzucek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porzucek krijgt een gele kaart. Lo-Hyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clere met een snel genomen vrije trap. Mukolski krijgt zijn hoofd ertegen. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Porzucek heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Hyu rent richting de bal. Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski onderschept slim de pass. Mukolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 3:0

45e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piech met een snelle inworp. Mukolski rent richting de bal. Mukolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 44%, The Coners Karmańskie 56%.
Dziabągi - The Coners Karmańskie 3:0

49e minuut.
Inworp. Clere met de inworp. Lo-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 4:0

58e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech passt de bal met de wreef. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 5:0

61e minuut.
Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Lo-Hyu is nu in balbezit. Lo-Hyu schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 6:0

65e minuut.
Clere probeert naar een medespeler te passen. Mukolski rent richting de bal. Trombadore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trombadore krijgt een gele kaart. Mukolski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mukolski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Piech geeft een hoge lob. Lo-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sjøli verovert de bal door een tackle van achteren. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lo-Hyu rent richting de bal. Clere rent richting de bal. Clere passt de bal in één keer door. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sjøli passt de bal met de wreef. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dadaşov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Clere onderschept slim de pass. Clere speelt de bal door. Mukolski rent richting de bal. Lo-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Corvers rent richting de bal. Corvers passt de bal met de wreef. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 7:0

82e minuut.
Koszela speelt de bal door. Klungelig pakt Szojda de bal. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - The Coners Karmańskie 8:0

85e minuut.
Bakos rent richting de bal. Bakos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sjøli de bal onder controle te krijgen. Lo-Hyu rent richting de bal. Lo-Hyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Piech passt de bal in één keer door. Daar is Corvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvers passt de bal in één keer door. Mukolski heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 41%, The Coners Karmańskie 59%.
Dziabągi - The Coners Karmańskie 8:0