Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Coners Karmańskie Dziabągi
532 Tactiek I2
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bartniak rent richting de bal. Lacić verovert de bal door een tackle van achteren. Lacić passt de bal met de wreef. Witos rent richting de bal. Witos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:1

5e minuut.
Walusiak geeft de bal voor. Porzucek controleert de bal met de borst. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Bartniak de bal. Bartniak geeft de bal voor. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:3

10e minuut.
Trombadore kopt de bal weg. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel. Godoy bokst de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kupisz zal de hoekschop nemen. Żmijewski springt en kopt de bal. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:4

12e minuut.
Clere rent richting de bal. Clere met een sublieme pass. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:5

16e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak geeft de bal voor. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Porzucek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kupisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żmijewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacić rent richting de bal. Clere geeft een hoge lob. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piech geeft de bal voor. Lacić kan de bal niet met de borst controleren. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:6

22e minuut.
Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Yokolmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żmijewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dadaşov met een snel genomen vrije trap. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartniak met een sublieme pass. Clere speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:7

25e minuut.
Witos is nu in balbezit. Witos speelt de bal door. Porzucek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov passt de bal in één keer door. Żmijewski is nu in balbezit. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Walusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbański geeft een hoge lob. Daar is Trombadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Żmijewski passt de bal in één keer door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft de bal voor. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:8

34e minuut.
Walusiak geeft een hoge lob. Kupisz kopt de bal weg. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:9

36e minuut.
Piech kan de bal niet met de borst controleren. Piech probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:10

40e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak geeft de bal voor. Kupisz kopt de bal weg. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:11

41e minuut.
Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Carciofalo de bal onder controle te krijgen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.

42e minuut.
Walusiak met de inworp. Yokolmaz rent richting de bal. Yokolmaz passt de bal met de wreef. Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 70%, Dziabągi 30%.
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:11

51e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:12

52e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech speelt de bal door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:13

59e minuut.
Godoy met een harde bal richting middenveld. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak geeft een hoge lob. Kupisz rent richting de bal. Kupisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Szmulewicz speelt de bal door. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Piech kopt de bal weg. Clere is nu in balbezit. Clere passt de bal in één keer door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz schiet op doel. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:14

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szmulewicz trapt de bal weg van het doel. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski kan de bal niet met de borst controleren. Żmijewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Kupisz kopt de bal weg. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Urbański onderschept slim de pass. Urbański geeft de bal voor. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:15

88e minuut.
Witos speelt de bal door. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lacić heeft problemen om de bal te vangen. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere probeert naar een medespeler te passen. Kupisz rent richting de bal. Kupisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 56%, Dziabągi 44%.
The Coners Karmańskie - Dziabągi 0:16