Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mała Bania Dziabągi
max Tactiek I2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.2 gemiddelde waardering 53
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bravo passt de bal zonder na te denken. Corvers heeft problemen om de bal te vangen. Corvers geeft een lange en hoge pass. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Walusiak geeft de bal voor. Dueñas is nu in balbezit. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski schiet op doel. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Dziabągi 0:1

16e minuut.
Walusiak met de inworp. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Corvers probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Corvers met een sublieme pass. Clere rent richting de bal. Clere probeert naar een medespeler te passen. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Dziabągi 0:2

36e minuut.
Dadaşov met een sublieme pass. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere passt de bal met de wreef. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov geeft een hoge lob. Mocciaro heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski rent richting de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 65%, Dziabągi 35%.
Mała Bania - Dziabągi 0:2

46e minuut.
Mukolski probeert naar een medespeler te passen. Corvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvers geeft een lange en hoge pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Aladeviren geeft de bal voor. Corvers kopt de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Dziabągi 0:3

55e minuut.
Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Modini rent richting de bal. Clere verovert de bal door een tackle van achteren. Clere probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Clere geeft de bal voor. Żmijewski controleert de bal met de borst. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mukolski de bal. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Diler kopt de bal weg. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov geeft een hoge lob. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - Dziabągi 0:4

71e minuut.
Aladeviren is nu in balbezit. Aladeviren geeft een lange en hoge pass. Corvers kopt de bal weg. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Corvers speelt de bal door. Mocciaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Corvers heeft problemen om de bal te vangen. Beclea onderschept slim de pass. Beclea met een sublieme pass. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aladeviren geeft een lange en hoge pass. Dueñas kopt de bal weg. Kurczyński heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski rent richting de bal. Mukolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 66%, Dziabągi 34%.
Mała Bania - Dziabągi 0:4