Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wik2006 AC Emilo
Normal Tactiek 5-3-2 Emilo
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.3 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Şapoval geeft een hoge lob. Szarvas kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:1

2e minuut.
Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa rent richting de bal. Szarvas onderschept slim de pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Szarvas rent richting de bal. Szarvas passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kresa met een harde bal richting middenveld. Esiava kopt de bal weg. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:2

11e minuut.
Ziel met een sublieme pass. Inworp. Esiava met een snelle inworp. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:3

13e minuut.
Szarvas probeert de bal aan de voet te houden. Torres is nu in balbezit. Potoczak begaat een overtreding. Torres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Torres kan niet meer verder spelen. Kryszak komt het veld opgelopen. Esiava komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Korva verovert de bal door een tackle van achteren. Korva geeft een hoge lob. Kryszak rent richting de bal. Kryszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Drąg trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş geeft de bal voor. Szarvas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:4

18e minuut.
Kresa onderschept slim de pass. Kresa geeft een hoge lob. Inworp. Esiava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Esiava onderschept slim de pass. Esiava geeft de bal voor. Szarvas kan de bal niet met de borst controleren. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:5

23e minuut.
Doboş geeft een hoge lob. Kresa verovert de bal door een tackle van achteren. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval geeft een lange en hoge pass. Piekarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kryszak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drąg neemt vlug de vrije trap. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava geeft een lange en hoge pass. Szarvas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kresa onderschept slim de pass. Kresa geeft de bal voor. Inworp. Trzopek met de inworp. Şapoval speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Drąg trapt de bal weg. Esiava geeft de bal voor. Daar is Kryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava passt de bal zonder na te denken. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Esiava kopt de bal weg. Klungelig pakt Szarvas de bal. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kresa trapt de bal weg van het doel. Doboş kopt de bal weg. Daar is Şapoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şapoval geeft een hoge lob. Szarvas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:6

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava met een snelle inworp. Doboş geeft een lange en hoge pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rożek passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava met een snelle inworp. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Esiava speelt de bal door. Şapoval met een sublieme pass. Szarvas is nu in balbezit. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:7

43e minuut.
Szarvas probeert naar een medespeler te passen. Şapoval rent richting de bal. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Esiava kopt de bal weg. Kresa heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 88%, AC Emilo 12%.
fc wik2006 - AC Emilo 0:8

47e minuut.
Doboş geeft de bal voor. Szarvas kopt de bal weg. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:9

49e minuut.
Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak schiet op doel. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:10

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şapoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş geeft een hoge lob. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:11

54e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa passt de bal zonder na te denken. Ziel heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Trzopek passt de bal met de wreef. Esiava is nu in balbezit. Esiava met een sublieme pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg. Szarvas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drąg neemt vlug de vrije trap. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drąg speelt de bal door. Esiava kopt de bal weg. Kryszak is nu in balbezit. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:12

64e minuut.
Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval passt de bal zonder na te denken. Esiava geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Kryszak is nu in balbezit. Kresa rent richting de bal. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Potoczak passt de bal met de wreef. Trzopek geeft een lange en hoge pass. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas schiet op doel. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:13

70e minuut.
Esiava geeft een lange en hoge pass. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas rent richting de bal. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Esiava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiava kopt de bal weg. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:14

78e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Trzopek geeft de bal voor. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - AC Emilo 0:15

79e minuut.
Kresa geeft een lange en hoge pass. Şapoval rent richting de bal. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Esiava is nu in balbezit. Esiava passt de bal in één keer door. Szarvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 80%, AC Emilo 20%.
fc wik2006 - AC Emilo 0:15