Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Emilo fc wik2006
5-3-2 Emilo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Kresa kopt de bal weg. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft een hoge lob. Klungelig pakt Constantino de bal. Constantino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Şapoval kopt de bal weg. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft de bal voor. Szarvas springt en kopt de bal. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Constantino kopt de bal weg. Szarvas is nu in balbezit. Daar is Szarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Ocypa is nu in balbezit. Constantino verovert de bal door een tackle van achteren. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas schiet op doel. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantino is nu in balbezit. Constantino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 2:0

17e minuut.
Korva kopt de bal weg. Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Esiava geeft een lange en hoge pass. Daar is Szarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krawczyński geeft een hoge lob. Korva bereikt de bal nog maar net als eerste. Korva geeft een lange en hoge pass. Daar is Szarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas schiet op doel. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 3:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şapoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft de bal voor. Szarvas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 4:0

27e minuut.
Szarvas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şapoval de bal. Şapoval met een sublieme pass. Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Esiava verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava met een sublieme pass. Constantino is nu in balbezit. Constantino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 5:0

31e minuut.
Constantino kopt de bal weg. Daar is Esiava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiava passt de bal in één keer door. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantino heeft problemen om de bal te vangen. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 6:0

35e minuut.
Drąg speelt de bal door. Esiava kopt de bal weg. Constantino is nu in balbezit. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Şapoval speelt de bal door. Constantino is nu in balbezit. Constantino speelt de bal door. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 7:0

45e minuut.
Esiava geeft een hoge lob. Klungelig pakt Constantino de bal. Constantino passt de bal met de wreef. Szarvas rent richting de bal. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 21%, fc wik2006 79%.
AC Emilo - fc wik2006 8:0

47e minuut.
Drąg speelt de bal door. Esiava kopt de bal weg. Şapoval speelt de bal door. Constantino rent richting de bal. Constantino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kobusinski geeft de bal voor. Krawczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Constantino rent richting de bal. Daar is Constantino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pieńkoś passt de bal zonder na te denken. Constantino rent richting de bal. Constantino geeft een hoge lob. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas schiet op doel. Paal! Constantino is nu in balbezit. Constantino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 9:0

54e minuut.
Kresa geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şapoval neemt de hoekschop. Daar is Szarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft de bal voor. Kresa controleert de bal met de borst. Constantino rent richting de bal. Constantino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 10:0

57e minuut.
Kresa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şapoval met een snelle inworp. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş geeft de bal voor. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Esiava is nu in balbezit. Esiava geeft een hoge lob. Constantino maakt een snoekduik en kopt de bal. Szarvas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 11:0

59e minuut.
Ocypa probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas verovert de bal door een tackle van achteren. Szarvas probeert naar een medespeler te passen. Doboş geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drąg met een harde bal richting middenveld. Esiava kopt de bal weg. Doboş speelt de bal door. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ziel rent richting de bal. Doboş onderschept slim de pass. Doboş passt de bal in één keer door. Constantino rent richting de bal. Constantino draait met de bal, schiet en ... Drąg bokst de bal weg. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 12:0

65e minuut.
Constantino onderschept slim de pass. Constantino probeert naar een medespeler te passen. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 13:0

66e minuut.
Ocypa is nu in balbezit. Constantino onderschept slim de pass. Daar is Szarvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doboş onderschept slim de pass. Doboş geeft een hoge lob. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas geeft een lange en hoge pass. Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 14:0

71e minuut.
Esiava met de inworp. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft een hoge lob. Constantino is nu in balbezit. Constantino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 15:0

72e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Szarvas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwka. Śliwka krijgt een gele kaart. Szarvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Esiava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Constantino maakt een snoekduik en kopt de bal. Drąg bokst de bal weg. Constantino is nu in balbezit. Constantino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 16:0

77e minuut.
Krawczyński is nu in balbezit. Constantino is nu in balbezit. Constantino met een sublieme pass. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Constantino kopt de bal weg. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas onderschept slim de pass. Szarvas speelt de bal door. Şapoval geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Drąg met een harde bal richting middenveld. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval geeft de bal voor. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Kobusinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval geeft de bal voor. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 17:0

88e minuut.
Inworp. Şapoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzopek geeft een hoge lob. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - fc wik2006 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 14%, fc wik2006 86%.
AC Emilo - fc wik2006 18:0