Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress Chełmiec Wałbrzych
352 Tactiek dzikowiec
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rynkowski onderschept slim de pass. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 0:1

4e minuut.
Săndulescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Helemčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCaw rent richting de bal. MacCaw geeft de bal voor. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:1

4e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapušković passt de bal in één keer door. Daar is Boněčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Soldini kan de bal niet met de borst controleren. Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kęcki de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karabekir zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dośpiał trapt de bal weg van het doel. Bogado kopt de bal weg. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Kęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:2

12e minuut.
Karabekir probeert de bal met de borst te controleren. Karabekir probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:3

14e minuut.
Karabekir kopt de bal weg. Karabekir geeft de bal voor. Bogado rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu passt de bal met de wreef. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:4

23e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Bogado passt de bal met de wreef. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kęcki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:5

24e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Rynkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Kęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:6

30e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bogado kopt de bal weg. Karabekir controleert de bal met de borst. Rynkowski speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:7

40e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Bogado is nu in balbezit. Săndulescu met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 71%, Chełmiec Wałbrzych 29%.
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:8

53e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:9

56e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Bogado is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rynkowski met een sublieme pass. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karabekir speelt de bal door. Bogado rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:10

64e minuut.
Rynkowski met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:11

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Soldini de bal onder controle te krijgen. Kęcki rent richting de bal. Bogado onderschept slim de pass. Bogado schiet op doel. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:12

83e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Dośpiał bokst de bal weg. Daar is Soldini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldini geeft een hoge lob. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 74%, Chełmiec Wałbrzych 26%.
FC Gegenpress - Chełmiec Wałbrzych 1:12