Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych FC Gegenpress
dzikowiec Tactiek 352
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 37.1
excellent Schieten average
solid Passen average
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Boněčka verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir onderschept slim de pass. Kęcki rent richting de bal. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Dośpiał trapt de bal weg van het doel. Karabekir probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodionov met een snelle inworp. Săndulescu geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 1:0

13e minuut.
Karabekir met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kęcki. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Săndulescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 2:0

17e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Rodionov speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 3:0

22e minuut.
Soldini geeft een lange en hoge pass. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rębacz met een sublieme pass. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodionov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Obeadă passt de bal in één keer door. Rodionov speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 4:0

31e minuut.
Karabekir geeft de bal voor. Kęcki rent richting de bal. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă schiet op doel. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 5:0

32e minuut.
Carámbula met een snelle inworp. Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 6:0

35e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 7:0

40e minuut.
Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal met de wreef. Karabekir rent richting de bal. Karabekir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 8:0

44e minuut.
Van Gestel geeft een hoge lob. Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spada rent richting de bal. Spada haalt uit met een fantastische trap. Bareja probeert de bal aan de voet te houden. Cazangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wszędybył geeft de bal voor. Klungelig pakt Soldini de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 30%, FC Gegenpress 70%.
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 9:0

46e minuut.
Rębacz met een snelle inworp. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu geeft een hoge lob. Soldini is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 10:0

48e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Daar is Xuân Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg.

51e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal met de wreef. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 11:0

56e minuut.
Rębacz kan de bal niet met de borst controleren. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boněčka verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dośpiał trapt de bal weg. Rębacz kopt de bal weg. Kęcki heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal in één keer door. Kęcki rent richting de bal. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg. Karabekir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Helemčin geeft een lange en hoge pass. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Rodionov met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Warwarczyn speelt de bal door. Połubiński rent richting de bal. Bareja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bareja krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bell speelt de bal door. Rębacz rent richting de bal. Rębacz passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 12:0

76e minuut.
Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 13:0

78e minuut.
Săndulescu passt de bal met de wreef. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov passt de bal in één keer door. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal zonder na te denken. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Rodionov speelt de bal door. Klungelig pakt Obeadă de bal. Boněčka is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 14:0

90e minuut.
Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodionov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săndulescu geeft de bal voor. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 29%, FC Gegenpress 71%.
Chełmiec Wałbrzych - FC Gegenpress 15:0