Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Coners Karmańskie Mati i Bati
532 Tactiek aa
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten formidable
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Mergiu kopt de bal weg. Kołakowski heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski passt de bal met de wreef. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Caniato heeft problemen om de bal te vangen. Caniato draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:1

22e minuut.
Marosvári passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macek de bal. Macek passt de bal met de wreef. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bongioanni probeert naar een medespeler te passen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato heeft problemen om de bal te vangen. Caniato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Denko geeft de bal voor. Porzucek probeert de bal aan de voet te houden. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:2

38e minuut.
Bongioanni speelt de bal door. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 67%, Mati i Bati 33%.
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:2

46e minuut.
Mergiu passt de bal in één keer door. Boiangiu geeft een hoge lob. Porzucek heeft problemen om de bal te vangen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macek is nu in balbezit. Macek passt de bal in één keer door. Caniato is nu in balbezit. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Angulo met een snelle inworp. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal in één keer door. Caniato rent richting de bal. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:3

56e minuut.
Bongioanni passt de bal met de wreef. Caniato is nu in balbezit. Sjøli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato verovert de bal door een tackle van achteren. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu passt de bal met de wreef. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Porzucek rent richting de bal. Bongioanni verovert de bal door een tackle van achteren. Bongioanni passt de bal met de wreef. Caniato rent richting de bal. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:4

75e minuut.
Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato schiet op doel. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:5

77e minuut.
Angulo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bukalski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Witos is nu in balbezit. Lacić is nu in balbezit. Witos rent richting de bal. Lacić rent richting de bal. Lacić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 51%, Mati i Bati 49%.
The Coners Karmańskie - Mati i Bati 0:5