Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Emilo Dziabągi
5-3-2 Emilo Tactiek I2
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen good


11e minuut.
Bartniak passt de bal met de wreef. Piech is nu in balbezit. Piech geeft een lange en hoge pass. Mukolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Rolfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Dziabągi 0:1

17e minuut.
Mo rent richting de bal. Szarvas verovert de bal door een tackle van achteren. Szarvas probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mukolski kopt de bal weg. Şapoval geeft een hoge lob. Bakos met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakos met een sublieme pass. Klungelig pakt Torres de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Şapoval verovert de bal door een tackle van achteren. Şapoval speelt de bal door. Torres speelt de bal door. Szarvas rent richting de bal. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Bucurică bokst de bal weg.

36e minuut.
Mo geeft een hoge lob. Szarvas probeert de bal aan de voet te houden. Esiava kopt de bal weg. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel. Bucurică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Torres probeert de bal aan de voet te houden. Doboş is nu in balbezit. Doboş passt de bal met de wreef. Şapoval geeft de bal voor. Szarvas krijgt zijn hoofd ertegen. Bucurică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 37%, Dziabągi 63%.
AC Emilo - Dziabągi 0:1

46e minuut.
Uusilehto speelt de bal door. Mukolski is nu in balbezit. Szarvas maakt een afschuwelijke overtreding. Szarvas krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Doboş met een sublieme pass. Esiava probeert naar een medespeler te passen. Şapoval geeft een hoge lob. Szarvas springt en kopt de bal. Bucurică bokst de bal weg.

49e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Duna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Şapoval met een snelle inworp. Doboş met een sublieme pass. Klungelig pakt Torres de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Corvers is nu in balbezit. Doboş onderschept slim de pass. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Szarvas rent richting de bal. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal met de borst te controleren. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bakos kopt de bal weg. Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval passt de bal zonder na te denken. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Bucurică bokst de bal weg.

87e minuut.
Kobusinski kopt de bal weg. Uusilehto is nu in balbezit. Şapoval begaat een overtreding. Şapoval krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 33%, Dziabągi 67%.
AC Emilo - Dziabągi 0:1