Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziabągi AC Emilo
I2 Tactiek 5-3-2 Emilo
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 54
solide Schieten redelijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Esiava speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech geeft een hoge lob. Mukolski is nu in balbezit. Mukolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Şapoval geeft een lange en hoge pass. Bartniak kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava met een snelle inworp. Doboş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Esiava met een snelle inworp. Doboş rent richting de bal. Doboş geeft een hoge lob. Constantino maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucurică bokst de bal weg.

29e minuut.
Corvers probeert de bal aan de voet te houden. Clere rent richting de bal. Clere probeert naar een medespeler te passen. Uusilehto is nu in balbezit. Uusilehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Esiava passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şapoval de bal. Şapoval met een sublieme pass. Constantino rent richting de bal. Constantino haalt uit met een fantastische trap. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - AC Emilo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 57%, AC Emilo 43%.
Dziabągi - AC Emilo 0:1

47e minuut.
Esiava met een sublieme pass. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval passt de bal in één keer door. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esiava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een hoge lob. Constantino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Şapoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Şapoval passt de bal in één keer door. Constantino is nu in balbezit. Constantino schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Esiava probeert naar een medespeler te passen. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een lange en hoge pass. Constantino springt en kopt de bal. Bucurică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mukolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolfsson speelt de bal door. Bartniak heeft problemen om de bal te vangen. Esiava verovert de bal door een tackle van achteren. Esiava geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziabągi - AC Emilo 0:2

75e minuut.
Urbański verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uusilehto de bal. Uusilehto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft een hoge lob. Constantino kopt de bal weg. Szarvas rent richting de bal. Esiava geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Walusiak kopt de bal weg. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech begaat een overtreding. Piech krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziabągi 62%, AC Emilo 38%.
Dziabągi - AC Emilo 0:2