Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mała Bania fc wik2006
max Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Cimbru speelt de bal door. Henderson kopt de bal weg. Krawczyński probeert de bal aan de voet te houden. Uimanen is nu in balbezit. Uimanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fahrni onderschept slim de pass. Fahrni geeft een lange en hoge pass. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen verovert de bal door een tackle van achteren. Uimanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 1:0

27e minuut.
Modini verovert de bal door een tackle van achteren. Modini met een sublieme pass. Pieńkoś rent richting de bal. Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fahrni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrni passt de bal zonder na te denken. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een lange en hoge pass. Henderson kopt de bal weg. Uimanen is nu in balbezit. Uimanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 2:0

36e minuut.
Fahrni is nu in balbezit. Fahrni passt de bal met de wreef. Uimanen is nu in balbezit. Uimanen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Potoczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Podengo rent richting de bal. Podengo passt de bal zonder na te denken. Daar is Szurpicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 25%, fc wik2006 75%.
Mała Bania - fc wik2006 2:0

55e minuut.
Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki passt de bal met de wreef. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Modini is nu in balbezit. Modini passt de bal zonder na te denken. Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg.

60e minuut.
Potoczak rent richting de bal. Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki passt de bal zonder na te denken. Uimanen rent richting de bal. Uimanen draait met de bal, schiet en ... Drąg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 3:0

63e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa is nu in balbezit. Henderson begaat een overtreding. Henderson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Uimanen is nu in balbezit. Szurpicki is nu in balbezit. Potoczak onderschept slim de pass. Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uimanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 4:0

76e minuut.
Fahrni passt de bal zonder na te denken. Modini bereikt de bal nog maar net als eerste. Modini passt de bal in één keer door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Modini probeert naar een medespeler te passen. Uimanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson rent richting de bal. Henderson draait met de bal, schiet en ... Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 5:0

83e minuut.
Modini met een sublieme pass. Henderson rent richting de bal. Henderson passt de bal zonder na te denken. Uimanen rent richting de bal. Uimanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Modini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kresa de bal. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mała Bania - fc wik2006 6:0

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drąg niet meer kan verder spelen. Prażmowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mała Bania 18%, fc wik2006 82%.
Mała Bania - fc wik2006 6:0