Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati FC Gegenpress
aa Tactiek 352
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 37.2
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bongioanni passt de bal in één keer door. Daar is Xuân Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato verovert de bal door een tackle van achteren. Caniato schiet op doel. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Mergiu de bal. Xuân Nam is nu in balbezit. Met opzet legt Mergiu zijn tegenspeler op de grond. Mergiu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Daar is Spada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marosvári geeft de bal voor. Kołakowski met een sublieme pass. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 2:0

7e minuut.
Soldini geeft een hoge lob. Xuân Nam kan de bal niet met de borst controleren. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato schiet op doel. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 3:0

14e minuut.
Macek speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu passt de bal in één keer door. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu met een sublieme pass. Caniato rent richting de bal. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Boněčka is nu in balbezit. Mergiu geeft een hoge lob. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 4:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zygmuntowicz met een harde bal richting middenveld. Boiangiu kopt de bal weg. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato schiet op doel. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Boněčka is nu in balbezit. Caniato onderschept slim de pass. Caniato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 5:0

33e minuut.
Macek geeft een lange en hoge pass. Dośpiał probeert naar een medespeler te passen. Tapušković kopt de bal weg. Caniato rent richting de bal. Caniato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Van Gestel met een sublieme pass. Daar is Tapušković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu speelt de bal door. Caniato rent richting de bal. Caniato draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bongioanni de bal. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 35%, FC Gegenpress 65%.
Mati i Bati - FC Gegenpress 6:0

59e minuut.
Boiangiu is nu in balbezit. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft een hoge lob. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dośpiał speelt de bal door. Mergiu kopt de bal weg. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mergiu passt de bal zonder na te denken. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato onderschept slim de pass. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Bongioanni de bal onder controle te krijgen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Gegenpress 7:0

64e minuut.
Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Carámbula is nu in balbezit. Carámbula passt de bal met de wreef. MacCaw rent richting de bal. MacCaw draait met de bal, schiet en ... Marina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Denko geeft een hoge lob. Xuân Nam kopt de bal weg. Roczniak controleert de bal met de borst. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carámbula geeft een hoge lob. Boněčka kopt de bal weg. Klungelig pakt Denko de bal. MacCaw rent richting de bal. MacCaw haalt uit met een fantastische trap. Marina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Zygmuntowicz trapt de bal weg van het doel. Boiangiu kopt de bal weg. Caniato is nu in balbezit. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Soldini geeft de bal voor. Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 45%, FC Gegenpress 55%.
Mati i Bati - FC Gegenpress 7:0