Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress Mati i Bati
352 Tactiek aa
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


11e minuut.
Ślęczka rent richting de bal. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato onderschept slim de pass. Caniato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Ślęczka de bal. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu passt de bal in één keer door. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski passt de bal zonder na te denken. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:2

30e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal zonder na te denken. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:3

36e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu passt de bal in één keer door. Caniato rent richting de bal. Caniato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Caniato is nu in balbezit. Caniato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 64%, Mati i Bati 36%.
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:4

51e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Caniato rent richting de bal. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een lange en hoge pass. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato verovert de bal door een tackle van achteren. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał bokst de bal weg. Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Xuân Nam rent richting de bal. Caniato onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boněčka. Boněčka krijgt een gele kaart. Caniato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boiangiu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mergiu speelt de bal door. Macek is nu in balbezit. Macek passt de bal in één keer door. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:5

78e minuut.
Macek speelt de bal door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Caniato rent richting de bal. Caniato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kołakowski met een sublieme pass. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Macek met een sublieme pass. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dośpiał met een sublieme pass. Boiangiu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mergiu de bal onder controle te krijgen. Caniato is nu in balbezit. Caniato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 66%, Mati i Bati 34%.
FC Gegenpress - Mati i Bati 0:5