Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych The Coners Karmańskie
dzikowiec Tactiek 532
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski passt de bal met de wreef. Karabekir met een sublieme pass. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Porzucek de bal onder controle te krijgen. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bogado rent richting de bal. Bogado met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 1:0

17e minuut.
Bogado passt de bal met de wreef. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bogado rent richting de bal. Lacić is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 2:0

19e minuut.
Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir geeft een lange en hoge pass. Bogado kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Habanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Zygo kopt de bal weg. Săndulescu met een sublieme pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Obeadă rent richting de bal. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 3:0

42e minuut.
Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado speelt de bal door. Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Obeadă onderschept slim de pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 32%, The Coners Karmańskie 68%.
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 3:0

48e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Săndulescu kopt de bal weg. Lacić heeft problemen om de bal te vangen. Bogado is nu in balbezit. Bogado schiet op doel. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 4:0

52e minuut.
Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogado geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 5:0

61e minuut.
Lacić heeft problemen om de bal te vangen. Rynkowski is nu in balbezit. Karabekir speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Trombadore probeert de bal aan de voet te houden. Bogado rent richting de bal. Trombadore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 6:0

67e minuut.
Karabekir speelt de bal door. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Godoy met een harde bal richting middenveld. Espínola Neto kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofalo is nu in balbezit. Săndulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 7:0

75e minuut.
Rynkowski met een sublieme pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă is nu in balbezit. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 8:0

79e minuut.
Raczyński onderschept slim de pass. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Porzucek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rynkowski geeft de bal voor. Habanec rent richting de bal. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir geeft een lange en hoge pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 32%, The Coners Karmańskie 68%.
Chełmiec Wałbrzych - The Coners Karmańskie 9:0