Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Coners Karmańskie Chełmiec Wałbrzych
532 Tactiek dzikowiec
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:1

4e minuut.
Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:2

5e minuut.
Espínola Neto met een sublieme pass. Yokolmaz heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Rębacz met een snelle inworp. Săndulescu probeert naar een medespeler te passen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. Godoy bokst de bal weg.

18e minuut.
Rębacz passt de bal in één keer door. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Yokolmaz kopt de bal weg. Espínola Neto rent richting de bal. Met opzet legt Szczotok zijn tegenspeler op de grond. Szczotok is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Săndulescu onderschept slim de pass. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lacić passt de bal zonder na te denken. Trombadore heeft problemen om de bal te vangen. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:3

26e minuut.
Habanec met de inworp. Săndulescu rent richting de bal. Yokolmaz onderschept slim de pass. Yokolmaz geeft een lange en hoge pass. Espínola Neto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov geeft een hoge lob. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:4

32e minuut.
Lacić verovert de bal door een tackle van achteren. Lacić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sjøli de bal. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov passt de bal in één keer door. Sjøli is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 75%, Chełmiec Wałbrzych 25%.
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:4

47e minuut.
Porzucek geeft een hoge lob. Espínola Neto kopt de bal weg. Sjøli rent richting de bal. Karabekir verovert de bal door een tackle van achteren. Karabekir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Karabekir is nu in balbezit. Obeadă rent richting de bal. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rodionov passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Sjøli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sjøli krijgt een gele kaart. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. Karabekir kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:5

65e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal met de wreef. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:6

68e minuut.
Karabekir kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Lacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:7

73e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:8

78e minuut.
Obeadă passt de bal zonder na te denken. Karabekir rent richting de bal. Karabekir draait met de bal, schiet en ... Obeadă probeert de bal aan de voet te houden. Rębacz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Trombadore trapt de bal weg van het doel. Yokolmaz kopt de bal weg. Daar is Helemčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witos rent richting de bal. Witos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 61%, Chełmiec Wałbrzych 39%.
The Coners Karmańskie - Chełmiec Wałbrzych 0:8