Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati fc wik2006
aa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 20.1
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Bongioanni rent richting de bal. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Ocypa probeert de bal aan de voet te houden. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato haalt uit met een fantastische trap. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macek zal de hoekschop nemen. Kresa is nu in balbezit. Caniato onderschept slim de pass. Caniato draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 1:0

5e minuut.
Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieńkoś. Pieńkoś krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kołakowski passt de bal zonder na te denken. Macek rent richting de bal. Macek passt de bal zonder na te denken. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rożek kopt de bal weg. Boiangiu met een sublieme pass. Bongioanni heeft problemen om de bal te vangen. Caniato rent richting de bal. Caniato schiet op doel. De bal raakt de paal. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ziel heeft problemen om de bal te vangen. Caniato is nu in balbezit. Caniato passt de bal in één keer door. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Roczniak geeft de bal voor. Rożek heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski speelt de bal door. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 2:0

16e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski speelt de bal door. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 3:0

20e minuut.
Mergiu passt de bal met de wreef. Daar is Macek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macek met een sublieme pass. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokarz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołakowski neemt de hoekschop. Macek rent richting de bal. Macek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ... Kresa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 4:0

25e minuut.
Bongioanni is nu in balbezit. Tokarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bongioanni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mergiu neemt zijn aanloop. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 5:0

26e minuut.
Angulo onderschept slim de pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski geeft een hoge lob. Caniato krijgt zijn hoofd ertegen. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kołakowski passt de bal zonder na te denken. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 6:0

34e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Macek is nu in balbezit. Macek probeert naar een medespeler te passen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Mergiu speelt de bal door. Macek met een sublieme pass. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni haalt uit met een fantastische trap. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński passt de bal met de wreef. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski geeft de bal voor. Kresa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 7:0

41e minuut.
Ziel speelt de bal door. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek speelt de bal door. Caniato rent richting de bal. Caniato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 8:0

45e minuut.
Caniato heeft problemen om de bal te vangen. Caniato passt de bal in één keer door. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni schiet op doel. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 13%, fc wik2006 87%.
Mati i Bati - fc wik2006 9:0

47e minuut.
Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Caniato rent richting de bal. Caniato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Macek passt de bal in één keer door. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Drąg trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mergiu rent richting de bal. Mergiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 10:0

60e minuut.
Kołakowski speelt de bal door. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni haalt uit met een fantastische trap. Tokarz probeert de bal aan de voet te houden. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 11:0

63e minuut.
Kresa heeft problemen om de bal te vangen. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu met een sublieme pass. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 12:0

68e minuut.
Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu rent richting de bal. Mergiu geeft de bal voor. Macek rent richting de bal. Macek geeft een lange en hoge pass. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak geeft een hoge lob. Kołakowski met een sublieme pass. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 13:0

73e minuut.
Caniato is nu in balbezit. Caniato draait met de bal, schiet en ... Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu geeft de bal voor. Kołakowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Macek is nu in balbezit. Macek met een sublieme pass. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Drąg trapt de bal weg van het doel. Macek kopt de bal weg. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato draait met de bal, schiet en ... Kresa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo passt de bal in één keer door. Boiangiu geeft een hoge lob. Macek is nu in balbezit. Macek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Tokarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 14:0

88e minuut.
Krawczyński rent richting de bal. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu geeft de bal voor. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bongioanni rent richting de bal. Bongioanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - fc wik2006 15:0

90e minuut.
Bongioanni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rożek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 9%, fc wik2006 91%.
Mati i Bati - fc wik2006 15:0