Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress Mała Bania
352 Tactiek max
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 32.4
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


12e minuut.
Carámbula heeft problemen om de bal te vangen. Carámbula geeft een hoge lob. Daar is Van Gestel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spada is nu in balbezit. Van Gestel geeft de bal voor. Cimbru bokst de bal weg.

13e minuut.
Podengo rent richting de bal. Carámbula onderschept slim de pass. Carámbula geeft de bal voor. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Podengo speelt de bal door. Klungelig pakt Boněčka de bal. Boněčka geeft een hoge lob. Van Gestel rent richting de bal. Van Gestel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mała Bania 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 42%, Mała Bania 58%.
FC Gegenpress - Mała Bania 1:0

57e minuut.
Tapušković probeert de bal met de borst te controleren. Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podengo. Podengo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapušković geeft de bal voor. Klungelig pakt Gędłek de bal. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Fahrni de bal. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Boněčka passt de bal in één keer door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński met een sublieme pass. Spada rent richting de bal. Spada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Spada is nu in balbezit. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Cimbru bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Dueñas de bal. Mocciaro rent richting de bal. Spada verovert de bal door een tackle van achteren. Spada draait met de bal, schiet en ... Cimbru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Mała Bania 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 55%, Mała Bania 45%.
FC Gegenpress - Mała Bania 2:0