Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Emilo The Coners Karmańskie
5-3-2 Emilo Tactiek 532
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Şapoval de bal. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 1:0

6e minuut.
Lacić verovert de bal door een tackle van achteren. Lacić met een sublieme pass. Daar is Trombadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas onderschept slim de pass. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lacić geeft een lange en hoge pass. Witos kopt de bal weg. Şapoval probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Sjøli met een harde bal richting middenveld. Doboş kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 2:0

10e minuut.
Trzopek met een sublieme pass. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval geeft een lange en hoge pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg. Sjøli heeft problemen om de bal te vangen. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esiava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torres springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 3:0

14e minuut.
Witos is nu in balbezit. Şapoval verovert de bal door een tackle van achteren. Şapoval passt de bal met de wreef. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Korva passt de bal zonder na te denken. Esiava speelt de bal door. Trombadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Szymanek de bal. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava geeft de bal voor. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Carciofalo de bal onder controle te krijgen. Doboş is nu in balbezit. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Trombadore geeft een hoge lob. Trzopek geeft een hoge lob. Szarvas kopt de bal weg. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Król verovert de bal door een tackle van achteren. Król geeft de bal voor. Klungelig pakt Trombadore de bal. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 4:0

41e minuut.
Carciofalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Doboş probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 28%, The Coners Karmańskie 72%.
AC Emilo - The Coners Karmańskie 5:0

47e minuut.
Trombadore is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal met de wreef. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doboş passt de bal in één keer door. Porzucek is nu in balbezit. Szarvas onderschept slim de pass. Szarvas schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 6:0

49e minuut.
Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Witos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sjøli kopt de bal weg. Esiava speelt de bal door. Szarvas rent richting de bal. Szarvas schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 7:0

53e minuut.
Şapoval passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yokolmaz de bal. Esiava rent richting de bal. Esiava passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Esiava speelt de bal door. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Porzucek de bal onder controle te krijgen. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 8:0

64e minuut.
Trzopek onderschept slim de pass. Trzopek probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 9:0

67e minuut.
Esiava onderschept slim de pass. Esiava passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 10:0

71e minuut.
Esiava geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 11:0

73e minuut.
Doboş passt de bal in één keer door. Daar is Esiava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiava speelt de bal door. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 12:0

79e minuut.
Witos is nu in balbezit. Trzopek met een sublieme pass. Król geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 13:0

81e minuut.
Porzucek speelt de bal door. Şapoval is nu in balbezit. Şapoval passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Szymanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esiava geeft een hoge lob. Şapoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trombadore geeft de bal voor. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szarvas rent richting de bal. Szarvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 14:0

85e minuut.
Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Witos is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szarvas rent richting de bal. Szarvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - The Coners Karmańskie 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 29%, The Coners Karmańskie 71%.
AC Emilo - The Coners Karmańskie 15:0