Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati Dziabągi
aa Tactiek I2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Macek met een sublieme pass. Caniato rent richting de bal. Caniato probeert naar een medespeler te passen. Mergiu geeft een hoge lob. Bucurică bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bucurică niet meer kan verder spelen. Pereira Sotelo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mo verovert de bal door een tackle van achteren. Caniato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mo kan niet meer verder spelen. Taravilla komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kołakowski kopt de bal weg. Bongioanni is nu in balbezit. Mergiu speelt de bal door. Caniato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bongioanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu kopt de bal weg. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 48%, Dziabągi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mati i Bati - Dziabągi 0:0

48e minuut.
Bongioanni kopt de bal weg. Pereira Sotelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Taravilla is nu in balbezit. Caniato onderschept slim de pass. Caniato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Dziabągi 1:0

69e minuut.
Denko probeert de bal met de borst te controleren. Boiangiu speelt de bal door. Kołakowski speelt de bal door. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kołakowski probeert de bal aan de voet te houden. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołakowski geeft de bal voor. Caniato springt en kopt de bal. Pereira Sotelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Marosvári geeft de bal voor. Bongioanni kopt de bal weg. Daar is Caniato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caniato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Dziabągi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 37%, Dziabągi 63%.
Mati i Bati - Dziabągi 2:0