Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych fc wik2006
dzikowiec Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 19.1
formidabel Schieten zwak
goed Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen zwak


1e minuut.
Rynkowski passt de bal met de wreef. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Drąg bokst de bal weg.

3e minuut.
Zygo rent richting de bal. Szczotok is nu in balbezit. Zygo met een sublieme pass. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Helemčin verovert de bal door een tackle van achteren. Helemčin passt de bal zonder na te denken. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 1:0

6e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 2:0

9e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski speelt de bal door. Rodionov met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 3:0

10e minuut.
Szczotok speelt de bal door. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 4:0

12e minuut.
Bell met een sublieme pass. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obeadă passt de bal met de wreef. Karabekir is nu in balbezit. Rynkowski rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Drąg trapt de bal weg. Rodionov kopt de bal weg. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado is nu in balbezit. Bogado schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Ocypa rent richting de bal. Rodionov onderschept slim de pass. Rodionov geeft een lange en hoge pass. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drąg bokst de bal weg. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 5:0

19e minuut.
Pieńkoś met een snelle inworp. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński geeft een hoge lob. Raczyński kopt de bal weg. Karabekir heeft problemen om de bal te vangen. Karabekir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal in één keer door. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Karabekir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 6:0

31e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 7:0

36e minuut.
Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński geeft een hoge lob. Bogado is nu in balbezit. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rożek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodionov met een snelle inworp. Rynkowski geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rynkowski met een sublieme pass. Rodionov speelt de bal door. Bogado is nu in balbezit. Bogado schiet op doel. Obeadă probeert de bal aan de voet te houden. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodionov zal de hoekschop nemen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 8:0

45e minuut.
Rożek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodionov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rynkowski geeft een hoge lob. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Drąg bokst de bal weg.

45e minuut.
Karabekir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogado de bal. Bogado passt de bal in één keer door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 20%, fc wik2006 80%.
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 8:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bogado de bal. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabekir met een snelle inworp. Rynkowski geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 9:0

51e minuut.
Krawczyński probeert de bal aan de voet te houden. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir geeft een hoge lob. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal met de wreef. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 10:0

66e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Bogado met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Drąg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 11:0

67e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado speelt de bal door. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado rent richting de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rodionov heeft problemen om de bal te vangen. Rodionov geeft een lange en hoge pass. Tokarz probeert de bal met de borst te controleren. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 12:0

80e minuut.
Wirtek probeert de bal aan de voet te houden. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 13:0

82e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 14:0

84e minuut.
Krawczyński geeft de bal voor. Inworp. Karabekir met een snelle inworp. Rynkowski geeft de bal voor. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 15:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszka met een snelle inworp. Bogado met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 21%, fc wik2006 79%.
Chełmiec Wałbrzych - fc wik2006 16:0