Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc wik2006 Chełmiec Wałbrzych
Normal Tactiek dzikowiec
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Ziel begaat een overtreding. Obeadă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karabekir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:1

2e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:2

9e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Bogado passt de bal met de wreef. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Karabekir de bal. Karabekir geeft een hoge lob. Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:3

10e minuut.
Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa passt de bal in één keer door. Pieńkoś rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kresa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogado rent richting de bal. Bogado schiet op doel. Kresa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:4

11e minuut.
Ocypa met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:5

14e minuut.
Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă schiet op doel. Drąg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Raczyński geeft een hoge lob. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:6

18e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Tokarz is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă schiet op doel. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:7

22e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu met een sublieme pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:8

23e minuut.
Tokarz geeft een lange en hoge pass. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drąg trapt de bal weg van het doel. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal zonder na te denken. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:9

29e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov geeft de bal voor. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Drąg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rodionov onderschept slim de pass. Rodionov met een sublieme pass. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Obeadă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rodionov met de inworp. Klungelig pakt Săndulescu de bal. Săndulescu probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:10

37e minuut.
Rożek passt de bal zonder na te denken. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal met de wreef. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tokarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal. Drąg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:11

40e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Obeadă de bal onder controle te krijgen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... Drąg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 86%, Chełmiec Wałbrzych 14%.
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:12

46e minuut.
Obeadă kopt de bal weg. Daar is Săndulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogado de bal. Bogado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:13

47e minuut.
Śliwka met een sublieme pass. Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Drąg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:14

58e minuut.
Rodionov speelt de bal door. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ryszka stond buitenspel. Helemčin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:15

65e minuut.
Krawczyński is nu in balbezit. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir geeft de bal voor. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:16

68e minuut.
Warwarczyn passt de bal met de wreef. Tokarz rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:17

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Kresa de bal onder controle te krijgen. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:18

74e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Kresa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Karabekir kopt de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Tokarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tokarz krijgt een gele kaart. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. Obeadă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Drąg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:19

83e minuut.
Krawczyński probeert de bal met de borst te controleren. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir passt de bal zonder na te denken. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Drąg met een harde bal richting middenveld. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:20

88e minuut.
Săndulescu passt de bal zonder na te denken. Obeadă is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc wik2006 80%, Chełmiec Wałbrzych 20%.
fc wik2006 - Chełmiec Wałbrzych 0:20