Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Leszek Poznań Władcy Północy
3-3-5 Tactiek 3att2cm5defWys2
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten average
adequate Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Omari passt de bal met de wreef. Tomoşoiu rent richting de bal. Antkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomoşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Omari met een snel genomen vrije trap. Malave bokst de bal weg. Valenzuela springt en kopt de bal. Malave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tomoşoiu kopt de bal weg. Omari rent richting de bal. García Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Salgado krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Inworp. Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Salgado speelt de bal door. Mihăileanu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tyrajski passt de bal met de wreef. Chabot geeft een lange en hoge pass. Varela is nu in balbezit. Rydzoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzoń haalt uit met een fantastische trap. Ruas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Chabot onderschept slim de pass. Varela is nu in balbezit. Chabot onderschept slim de pass. Rydzoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzoń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Lessa onderschept slim de pass. Muzi probeert naar een medespeler te passen. Omari probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Malave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Omari probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. García Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Salgado krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Valenzuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Omari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen. Malave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Broniarek kopt de bal weg. Omari rent richting de bal. Omari passt de bal zonder na te denken. Albański rent richting de bal. Albański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański draait met de bal, schiet en ... Tyrajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Leszek Poznań 44%, Władcy Północy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Leszek Poznań - Władcy Północy 0:0

55e minuut.
Albański is nu in balbezit. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski geeft de bal voor. Włodowski geeft de bal voor. Chabot krijgt zijn hoofd ertegen. Ruas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žegarac komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chabot heeft problemen om de bal te vangen. Rydzoń rent richting de bal. Rydzoń passt de bal in één keer door. Chabot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabot schiet op doel. Ruas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Varela met een sublieme pass. İzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. İzgün probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Malave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Batušek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomoşoiu met de inworp. Žegarac kan de bal niet met de borst controleren. Žegarac draait met de bal, schiet en ... Malave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Leszek Poznań - Władcy Północy 1:0

89e minuut.
Szramka met een sublieme pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Antkowiak is nu in balbezit. Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu geeft een hoge lob. Malave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žegarac is nu in balbezit. Žegarac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Leszek Poznań - Władcy Północy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Leszek Poznań 42%, Władcy Północy 58%.
KKS Leszek Poznań - Władcy Północy 2:0