Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia Warszawa Perła Zamość
4-4-2 romb Tactiek 1-4-4-2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Coleman speelt de bal door. Merlo is nu in balbezit. Merlo probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen schiet op doel. Banković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Froment met de inworp. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Lihovac is nu in balbezit. Lihovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Delflaesse onderschept slim de pass. Delflaesse speelt de bal door. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muyter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hugh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lihovac is nu in balbezit. Lihovac passt de bal in één keer door. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Perła Zamość 0:1

20e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Haochen speelt de bal door. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Trzonek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Gerritsen is nu in balbezit. Gerritsen speelt de bal door. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lihovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse met een sublieme pass. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Delflaesse speelt de bal door. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Perła Zamość 0:2

36e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő passt de bal met de wreef. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Lihovac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rybak geeft een hoge lob. Inworp. Fenyő met de inworp. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Perła Zamość 0:3

44e minuut.
Lihovac probeert de bal aan de voet te houden. Radowiecki rent richting de bal. Radowiecki met een sublieme pass. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen schiet op doel. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 61%, Perła Zamość 39%.
(L)egia Warszawa - Perła Zamość 0:3

57e minuut.
Jurczyk passt de bal met de wreef. Lihovac is nu in balbezit. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Merlo probeert naar een medespeler te passen. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk passt de bal met de wreef. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek komt het veld opgelopen. Chmiest komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Delflaesse onderschept slim de pass. Delflaesse geeft de bal voor. Lihovac probeert de bal met de borst te controleren. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Banković bokst de bal weg.

83e minuut.
Mironescu speelt de bal door. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok geeft de bal voor. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 58%, Perła Zamość 42%.
(L)egia Warszawa - Perła Zamość 0:3