Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotiel FC Inowrocław
1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 40.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 0:1

3e minuut.
Felli passt de bal zonder na te denken. Caffari rent richting de bal. Caffari passt de bal met de wreef. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Caffari verovert de bal door een tackle van achteren. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap. Czarnecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotiel - FC Inowrocław 1:1

14e minuut.
Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Arellano rent richting de bal. Arellano passt de bal zonder na te denken. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 1:2

18e minuut.
Saturnino speelt de bal door. Ciapała speelt de bal door. Arellano heeft problemen om de bal te vangen. Arellano schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. Sopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Daar is Undiano Mallenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała speelt de bal door. Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Caffari probeert de bal met de borst te controleren. Zecchin is nu in balbezit. Caffari probeert naar een medespeler te passen. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kviedaraitis onderschept slim de pass. Kviedaraitis geeft een hoge lob. Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Arellano rent richting de bal. Arellano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 51%, FC Inowrocław 49%.
Scotiel - FC Inowrocław 1:2

48e minuut.
Caffari is nu in balbezit. Caffari geeft de bal voor. Klungelig pakt Arellano de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Sopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 1:3

52e minuut.
Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu geeft een hoge lob. Demirbüker is nu in balbezit. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel. Sopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ciobănescu speelt de bal door. Kviedaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kviedaraitis passt de bal zonder na te denken. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kviedaraitis passt de bal met de wreef. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano passt de bal zonder na te denken. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 1:4

70e minuut.
Saturnino rent richting de bal. Felli is nu in balbezit. Felli passt de bal in één keer door. Daar is Tserunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tserunyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 2:4

76e minuut.
Kviedaraitis heeft problemen om de bal te vangen. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser geeft een hoge lob. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. Sopa bokst de bal weg.

81e minuut.
Undiano Mallenco rent richting de bal. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Zecchin de bal. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Sopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotiel - FC Inowrocław 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotiel 54%, FC Inowrocław 46%.
Scotiel - FC Inowrocław 2:5