Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław Scotiel
442 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Zecchin heeft problemen om de bal te vangen. Ciapała geeft de bal voor. Nykiś controleert de bal met de borst. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Toroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Trombalski met een snelle inworp. Zecchin speelt de bal door. Eyþórsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hausser onderschept slim de pass. Hausser passt de bal in één keer door. Demirbüker is nu in balbezit. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bielikowski rent richting de bal. Bielikowski geeft een hoge lob. Eyþórsson kopt de bal weg. Zecchin controleert de bal met de borst. Zecchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. Bielikowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trombalski controleert de bal met de borst. Akça rent richting de bal. Akça passt de bal met de wreef. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peräjoki onderschept slim de pass. Peräjoki passt de bal zonder na te denken. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Peräjoki passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Zecchin is nu in balbezit. Zecchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - Scotiel 0:1

45e minuut.
Arellano kopt de bal weg. Akça is nu in balbezit. Trombalski maakt een afschuwelijke overtreding. Trombalski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 52%, Scotiel 48%.
FC Inowrocław - Scotiel 0:1

53e minuut.
Arellano probeert naar een medespeler te passen. Jaworowski is nu in balbezit. Nykiś verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Latoszek onderschept slim de pass. Hausser rent richting de bal. Hausser geeft een lange en hoge pass. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Sopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Eyþórsson rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz met een sublieme pass. Arellano is nu in balbezit. Arellano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Caffari met een sublieme pass. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 44%, Scotiel 56%.
FC Inowrocław - Scotiel 0:1