Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki (L)egia Warszawa
aws3d Tactiek 4-4-2 romb
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski passt de bal in één keer door. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Hugh is nu in balbezit. Hugh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cigarro geeft een hoge lob. Coleman geeft een hoge lob. Muyter kopt de bal weg. Daar is Hugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir passt de bal met de wreef. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft de bal voor. Giachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muyter springt en kopt de bal. Giachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vulchinovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil passt de bal met de wreef. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tillette is nu in balbezit. Tillette speelt de bal door. Haochen is nu in balbezit. Haochen passt de bal in één keer door. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mironescu geeft een hoge lob. Vešmašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vešmašina probeert naar een medespeler te passen. Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 1:0

32e minuut.
Dyluś met de inworp. Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Buil verovert de bal door een tackle van achteren. Buil met een sublieme pass. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 2:0

41e minuut.
Mironescu passt de bal zonder na te denken. Michalczewski rent richting de bal. Met opzet legt Vulchinovski zijn tegenspeler op de grond. Vulchinovski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Coleman speelt de bal door. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Haochen probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sato passt de bal in één keer door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś speelt de bal door. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap. Banković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Bdeir kopt de bal weg. Okrzesik probeert de bal met de borst te controleren. Dyluś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 45%, (L)egia Warszawa 55%.
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 2:0

47e minuut.
Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil probeert naar een medespeler te passen. Tillette bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn onderschept slim de pass. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 3:0

60e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil is nu in balbezit. Buil speelt de bal door. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Omelchuk komt het veld opgelopen. Brestovac komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vešmašina met een snelle inworp. Buil heeft problemen om de bal te vangen. Buil passt de bal zonder na te denken. Biesiada rent richting de bal. Biesiada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Inworp. Łukomski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tillette is nu in balbezit. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir geeft de bal voor. Cigarro kopt de bal weg. Buil geeft een lange en hoge pass. Banković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sato passt de bal zonder na te denken. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil speelt de bal door. Omelchuk heeft problemen om de bal te vangen. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 4:0

75e minuut.
Kolbusz komt het veld opgelopen. Chmiest komt het veld opgelopen. Kamionek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 34%, (L)egia Warszawa 66%.
FC Kuciapki - (L)egia Warszawa 4:0