Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Szczecin - Wrocław RKS Ryżki
Cruzoe Tactiek sosna
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Zacchetti kopt de bal weg. Bohnický controleert de bal met de borst. Traisci maakt een afschuwelijke overtreding. Traisci krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal in één keer door. Mueller is nu in balbezit. Mueller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zacchetti heeft problemen om de bal te vangen. Assunção begaat een overtreding. Zacchetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dogančević verovert de bal door een tackle van achteren. Dogančević geeft een lange en hoge pass. Danciu met een sublieme pass. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Paciorkowski met een sublieme pass. Traisci kopt de bal weg. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft een hoge lob. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Traisci passt de bal in één keer door. Danciu heeft problemen om de bal te vangen. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - RKS Ryżki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Szczecin - Wrocław 38%, RKS Ryżki 62%.
PKS Szczecin - Wrocław - RKS Ryżki 1:0

66e minuut.
Brochocki geeft een hoge lob. Spitz is nu in balbezit. Szafirski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spitz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Traisci onderschept slim de pass. Traisci met een sublieme pass. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Danciu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - RKS Ryżki 2:0

71e minuut.
Mueller heeft problemen om de bal te vangen. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn draait met de bal, schiet en ... Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Szczecin - Wrocław 36%, RKS Ryżki 64%.
PKS Szczecin - Wrocław - RKS Ryżki 2:0