Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze HAL-MONT BKS BOCHNIA
PRZ Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 50
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Turján rent richting de bal. Błoch onderschept slim de pass. Błoch passt de bal in één keer door. Kucsera rent richting de bal. Kucsera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kępka met een sublieme pass. Rochette onderschept slim de pass. Daar is Haremza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corazza de bal. Corazza probeert naar een medespeler te passen. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ... Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Turján met een sublieme pass. Hanifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza rent richting de bal. Corazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hanifa kan de bal niet met de borst controleren. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza geeft de bal voor. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lichodziejewski speelt de bal door. Hanifa rent richting de bal. Hanifa geeft een hoge lob. Corazza rent richting de bal. Corazza geeft de bal voor. Delikatny bokst de bal weg. Kępka springt en kopt de bal. Delikatny bokst de bal weg. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:0

32e minuut.
Inworp. Haremza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błoch geeft een lange en hoge pass. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:1

39e minuut.
Puska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosiński komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fantozzi probeert naar een medespeler te passen. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch passt de bal in één keer door. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Campbell bokst de bal weg.

43e minuut.
Bajzert geeft de bal voor. Wanglorz geeft de bal voor. Hanifa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Corazza de bal onder controle te krijgen. Corazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 56%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:1

52e minuut.
Daňhelka geeft de bal voor. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert passt de bal in één keer door. Corazza is nu in balbezit. Corazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Mangiarott komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kucsera met een sublieme pass. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szotek raakt geblesseerd tijdens het duel. Błoch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:2

63e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corazza is nu in balbezit. Corazza schiet op doel. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rochette rent richting de bal. Rochette geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romeu met de inworp. Gordon geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz geeft een hoge lob. Corazza controleert de bal met de borst. Corazza draait met de bal, schiet en ... Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daňhelka probeert naar een medespeler te passen. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:3

88e minuut.
Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Gordon is nu in balbezit. Gordon passt de bal zonder na te denken. Mangiarott is nu in balbezit. Mangiarott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 42%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 58%.
Freeze - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:3